Everland bestaat dankzij de hulpkracht van vrijwilligers. Wil jij ook vrijwilliger worden? Geef je dan snel op in het formulier hier onder!

Als vrijwilliger kun je op meerdere manieren van hulp zijn binnen Everland. Om het makkelijk te houden kunnen we deze manieren in 3 categorieën delen.

Als evenementen vrijwilliger stel je jezelf (je raad het al) beschikbaar om te helpen bij een evenement. Dit kunnen festivals zijn zoals Wogpop of Kermisrock. Of evenement als Piet Speed, Karaoke Avond en nog veel meer. Als evenementen vrijwilliger kun je bijvoorbeeld achter de bar staan, de zaal schoon houden, munten verkopen bij de entree of helpen met de techniek (licht en geluid).

Heb jij de passie om een evenement te bedenken en te organiseren? Dan kan dat! Als evenement organisator bepaal jij wat er gaat plaatsvinden en wordt je begeleid door je medevrijwilligers om jou evenement tot een succes te brengen!

Lijkt het je leuk om achter de bar te staan? Mooi, want met jou hulp kan Everland er zijn voor alle jongeren! Tijdens de bardienst doe je alles wat hier mee te maken heeft. Zo zorg je dat de zaal en de tafels schoon blijven en zorg je dat alle klanten voorzien zijn van hun gewenste drankje/snack. Je leert alles over Everland en waarom het hier altijd al bar gezellig is!

Als je eenmaal je plek hebt gevonden binnen Everland mag je uiteindelijk bestuurslid worden en mag je mee gaan denken over de toekomst van Everland en hoe wij keer op keer verder kunnen groeien.

Wij zijn razend enthousiast om jou te ontmoeten, dus stuur en mail of kom op een van onze openavonden langs!

Jou hulp is onmisbaar!


Contactgegevens:
Wil je verder met ons in contact komen dan kun je vrijblijvend een mail sturen naar
bestuur@jceverland.nl